MMA

Sean Brady je zbog infekcije mogao ostati bez stopala

Neporaženi američki MMA borac Sean Brady (14-0) svoju je posljednju borbu imao 6. ožujka protiv Australca Jakea Matthewsa.

Jedan od perspektivnijih velteraša najjače svjetske MMA organizacije ovog vikenda ponovno ulazi u oktogon, a protivnik mu je Michael Chiesa (18-5).

Brady je nedavno na svom Instagramu opisao probleme u kojima se našao zbog infekcije stopala do koje je došlo nakon posjekotine.

– Sretan što se sve dobro završilo i zahvalan da sam se vratio. Jedno vrijeme bio sam u bolnici i nisam mogao hodati. Mislio sam da ću ostati bez stopala. Zaručnica, moja majka i ja bili smo uplašeni. Srećom, sve je dobro prošlo i sada sam nevjerojatno sretan i uzbuđen uoči nove borbe – kazao je Sean Brady i dodao:

– Tada su mi razne misli prolazile glavom, nije mi bilo do ničega, samo sam razmišljao kako ću izgubiti stopalo. Svaki put kada bih stao na nogu osjetio sam nepodnošljivu, nisam mogao hodati. To me jako zabrinulo.

No Sean Brady se oporavio i vratio treninzima. Sljedećeg vikenda nastupit će u sunaslovnoj borbi UFC Fight Night 198 priredbe protiv Michaela Chiese.

– Jedva sam čekao ponovno trenirati. U početku nisam mogao sve raditi, pa mi je trebalo malo dulje vremena vratiti se u formu. Kad sam bio sam kod kuće, neprestano sam vozio sobni bicikl, a nisam se smio znojiti. Tražio sam načine kako da se vratim na staro i uhvatim formu – istaknuo je Sean Brady.

Odgovori

Back to top button