MMA

Roberto Soldić dobio nezgodan udarac, borba je prekinuta

Borba između Roberta Soldića (20-3, 1 NC) i Dagestanca Murada Ramazanova (11-0, 1 NC), na ONE on Prime Video 5 priredbi u Manili na Filipinama, prekinuta je polovicom prve runde nakon što je naš borac dobio nezgodan udarac u bolno mjesto.

Bol je bila prevelika, te je Robocop nakon nekoliko minuta dao do znanja kako se ne može vratiti u meč. Borba je poništena.

Obojica su oprezno ušli u meč, Roberto je pokušao s nekoliko kickova poljuljati Ramazanova. Dagestanac je nakon mirnog uvoda rušio Roberta i odveo borbu na tlo.

Dok je Roberto pokušavao vratiti borbu na noge Murad ga je koljenom nezgodno udario u bolno mjesto.

Soldić je završio na tlu s bolnom grimasom na licu. Borba je prekinuta, a naš je borac dobio nekoliko minuta za oporavak.

Odmah je bilo jasno kako je Soldić dobio snažan udarac u nezgodno mjesto. Murad je tražio nastavak meča, ali se primao i za glavu u strahu od prekida borbe.

Hrvatski borac nije se mogao tako brzo oporaviti te je sudac Herb Dean prekinuo meč. Soldić je na kraju gestom pokazao Ramazanovu dao da je on krivac.

Muradov nezgodan udarac pogledajte OVDJE.

U uvodnom dijelu glavnog programa Jackie Buntan je u Muay Thai meču jednoglasnom odlukom sudaca svladala Amber Kitchen, dok je Lowen Tynanes u MMA okršaju podijeljenom odlukom sudaca bio bolji od Daea Sung Parka.

Odgovori

Back to top button