MMA

Robert Whittaker zbog ozljede otkazao meč protiv Marvina Vettorija na UFC 275 priredbi

Velika UFC-ova priredba koja će se 11. lipnja održati u Singapuru ostala je bez jedne sjajne borbe. Naime, Robert Whittaker je zbog ozljede otkazao meč protiv Marvina Vettorija.

Bivši je prvak tu vijest objavi na društvenim mrežama, te je dodao kako se ozlijedio tijekom priprema u svom borilačkom kampu za nastup zna UFC 275 priredbi.

‘Ozlijedio sam se na pripremama i moram otkazati borbu u lipnju. Učinio sam sve, ali ozljedu ne mogu zaliječiti na vrijeme. U oktogon se vraćam za nekoliko mjeseci i bit ću bolji nego ikada’, napisao je u objavi Robert Whittaker.

Robert je u svojoj posljednjoj borbi u veljači izgubio protiv prvaka Israela Adesanye i meč protiv Marvina bio mu je osobito važan.

Ne zna se o kakvoj je riječ, te koliko će Whittaker morati pauzirati.

Vettori će vjerojatno tražiti novog protivnika, jer je posljednji meč imao u listopadu kada je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Paula Costu.

Priredbu u Singapuru predvodi meč u poluteškoj kategoriji između prvaka Glovera Teixeire i Jiříja Procházke, a u sunaslovnoj borbi vladarica muha kategorije Valentina Ševčenko brani pojas prvakinje protiv Taile Santos.

Odgovori

Back to top button