MMA

Redar koji je svladao nasilnog Denisa otkrio što se dogodilo ispred noćnog kluba

Prošlog je tjedna policija uhitila Dillona Danisa nakon što je htio na silu ući u jedan noćni klub u New Jerseyu. Naime, svatko pri ulazu u noćni klub mora pokazati osobni dokument kojim dokazao da ima više od 21 godine.

Američki MMA borac želio je pod svaku cijenu ući u klub, ali ga je u tome spriječio redar.

Nakon incidenta društvene su mreže preplavile snimke tog incidenta, a što se dogodilo otkrio je redar gostujući kod Al Iaquinte u njegovom podcastu.

– Rekao sam mu da ne može ući ako ne pokaže osobni dokument. Onda me je pitao znam li tko je on. Ispričao sam se i rekao da ne znam, te ponovio da mi pokaže neki dokument. Onda je na mobitelu guglao svoje ime i pokazao mi, a ja sam mu rekao kako to nije dovoljno. Treba mi vozačka dozvola, putovnica, bilo kakav dokument da znam koliko ima godina. Onda se razljutio i postao je agresivan jer ga nisam prepoznao – kazao je redar i nastavio:

– Pokušao me udariti, ali to nije bio dobar udarac, promašio je. Onda sam ga uhvatio oko vrata i srušio na pod. Obično kad to napravim čovjeka ‘uspavam’ za sekundu ili dvije. No on je to izdržao i kako se u snimci može vidjeti on je u jednom trenutku ‘tapkao’. Pitao sam ga je li dobro, a on mi je pokazao palac gore, kao da je sve OK. Pritisnuo sam ga oko tijela i držao dok nije došla policija i odvela ga.

Odgovori

Back to top button