MMA

Poirier objasnio zašto je spreman prihvatiti borbu protiv Covingtona

Dustin Poirier je prije nekoliko dana potvrdio kako ga zanima borba protiv bivšeg klupskog kolege Colbyja Covingtona, te traži od UFC-a da im dogovore okršaj.

Chaos je nakon pobjede nad Jorgeom Masvidalom prozvao je Poiriera, no Diamond u tom trenutku nije bio zainteresiran za taj obračun.

Dustin je posljednji meč imao lani u prosincu kada je u borbi za pojas lake kategorije izgubio od prvaka Charlesa Oliveire.

Brazilac je slavio ‘submissionom’ (rear-naked choke) u trećoj rundi. Gostujući kod Ariela Helwanija u MMA Houru objasnio je zbog čega se predomislio.

– Ne mrzim nikoga, ali ako postoji granica onda se Colby upravo našao tamo. Ta mi se osoba stvarno nimalo ne sviđa, jednom sam izjavio kako ne želim pružiti priliku da zarađuje novce na mom imenu, ali prošlog vikenda dobio sam ponudu – kazao je Dustin Poirier i dodao:

– Mogu čekati kraj godine i borbu za prvog izazivača u lakoj kategoriji ili borba u srpnju, to bi bilo protiv Colbyja Covingtona.

Diamond je objasnio kako ne želi dugo biti bez borbe.

– I dalje nemam veliku želju boriti se protiv njega, jer ne želim da zarađuje na mom imenu. Međutim, ako mi ne mogu osigurati borbu do kraja godine, a nude mi meč protiv Colbyja onda to moram učiniti. Ne želim deset mjeseci samo sjediti i ništa ne raditi. Zdrav sam i hoću se boriti – podvukao je
Dustin Poirier.

Odgovori

Back to top button