MMA

Pogledajte sve Miočićeve nokaute od kojih je UFC složio odličan video

Stipe Miočić je već deset godina član najjače MMA organizacije. Američki borac hrvatskih korijena svoju prvu borbu u UFC-u imao je 11. listopada 2011. kada je pobijedio Joeya Beltrana jednoglasnom odlukom sudaca. Miočiću je to bila sedma profesionalna pobjeda u karijeri (prethodnih šest je izborio izvan UFC-a).

Od tog trenutka je krenuo njegov uspon na tron. Tijekom tih godina Stipe je izborio 14 pobjeda u UFC-u (imao je i tri poraza), od kojih je devet završio nokautom ili tehničkim nokautom.

Odmah u drugoj borbi za najjaču MMA promociju Stipe je stigao do prvog nokauta. Meč protiv Philipa De Friesa u veljači 2012. završio je nokautom u prvoj rundi, a potom i tri mjeseca kasnije dvoboj protiv Shanea del Rosarija u drugoj rundi.

Sljedeću borbu nokautom je pobijedio u svibnju 2014. kada je za 35 sekundi svladao Fabija Maldonada, kasnije su još padali: Mark Hunt, Andrei Arlovski, Fabricio Werdum, Alistair Overeem i Junior dos Santos.

Posljednji dvoboj koji je završio prije kraja bio je okršaj na UFC 241 priredbi kada je tehničkim nokautom u četvrtoj rundi pobijedio Daniela Cormiera i vratio pojas UFC-ova prvaka.

Stipe Miočić (20-3) sljedeći vikend braniti UFC-ov pojas protiv Francisa Ngannoua (15-3).

Najbolje Stipine nokaute pogledajte u sjajnom videu:

Odgovori

Back to top button