MMA

Pogledajte sučeljavanje Roberta Soldića i Mameda Khalidova u KSW-om oktogonu

Hrvatski MMA borac i KSW-ov prvak velter kategorije Roberto Soldić (19-3) je nakon pobjede protiv Čeha Patrika Kincla početkom rujna prišao Mamedu Khalidovu (35-7-2) koji je sjedio u publici i zatražio borbu protiv njega.

Oni su usmeno postigli dogovor, a najjača europska MMA promocija je nedavno i potvrdila njihov okršaj.

Robocop će tako 18. prosinca na KSW 65 priredbi pokušati protiv borilačke legende osvojiti još jedan pojas prvaka.

Njihov okršaj predvodit će priredbu koja će se održati u poljskom gradu Gliwice, a svoju borbu najavili su tijekom KSW-ove posljednje priredbe uz velike ovacije publike u Atlas Areni u Lodzu.

– Osjećam se sjajno, ali pomalo sam nervozan. Teško je bilo doći do svega ovoga. Nastavljam trenirati, to je moj posao – rekao je Roberto Soldić, te odgovorio da je spreman za borbu protiv KSW-ove legende.

Mamed Khalidov je čečenski borac s poljskom putovnicom, te je istaknuo kako oduvijek želi samo prave izazove, a ovaj put je to naš Roberto Soldić.

– On je snažan i mlađi od mene. Pojas prvaka želim braniti protiv dobrih boraca kao što je Roberto. Želim ostati na ovoj razini i nastaviti se boriti u KSW-u – kazao je Mamed Khalidovo.

Na program priredbe uvrštena je i borba između Salahdinea Parnassea i Daniela Torresa, bit će to revanš za naslov u perolakoj kategoriji.

Torres je krajem siječnja priredio iznenađenje nokautiravši Parnassea u prvoj rundi, a Francuz je nakon pobjede protiv Filipa Pejića dobio priliku uzvratiti za poraz.

Odgovori

Back to top button