MMA

Pjotr Jan kaže kako Aljamain Sterling ima pileće srce

Ruski MMA borac Pjotr Jan je prije više od sedam mjeseci izgubio UFC-ov naslov nakon što je diskvalificiran u okršaju protiv Aljamaina Sterlinga.

Bivši prvak bantam kategorije je prošlog vikenda na UFC 267 priredbi u Abu Dhabiju osvojio pojas privremenog prvaka nakon što je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Coryja Sandhagena.

Jan se na toj priredbi trebao boriti protiv Sterlinga, no Aljamain je otkazao borbu zbog problema s vratom. Rus smatra kako prvak izbjegava revanš.

– Živim u njegovoj glavi. Onaj koji je jednom pobjegao, ponovno će to učiniti. Sterling ima pileće srce – kazao je Pjotr Jan, te istaknuo važnost kako se vratio pobjedom i koliko mu je važan trijumf protiv Sandhagena:

– Ta će mi pobjeda pomoći u nastavku karijere. Svi govore kako je to privremeni pojas, ali za mene je kao pravi. Kada dobijem priliku ponovno prebiti Sterlinga, napravit ću to još dominantnije. Nema dvojbe tko je pravi prvak.

Mnogi UFC-ovi fanovi pokazali su simpatije prema Janu i raduju se budućem okršaju protiv Sterlinga.

– Znam da je ta borba mnogo veća nego što je bila prva, svi čekaju naš novi okršaj. Kada potpišem ugovor bit ću sto posto fokusiran da ga ponovno nadjačam, a onda ću ga ozbiljno ozlijediti – zaprijetio je Pjotr Jan, te otkrio da uopće nije važno tko će mu biti sljedeći protivnik:

– Nije mi važno tko je moj sljedeći suparnik. Imam pojas, bonuse za PPV, mogu se protiv bilo koga boriti…

Odgovori

Back to top button