MMA

Paul Felder sumnja kako se Conor McGregor može vratiti u vrh

Conor McGregor se želi ove godine vratiti borbama. Slavni Irac je izvan UFC-ova oktogona više od godinu i pol dana nakon što je slomio nogu u meču protiv Dustina Poiriera.

Notorious je vrlo aktivan na društvenim mrežama, često objavljuje snimke i fotografije s treninga, a zna i prozivati ostale borce.

A svi znaju kako meč protiv McGregora donosi jako dobru zaradu.

UFC-ov komentator Paul Felder vjeruje kako će irski borac privući ogromnu pažnju protiv koga god se borio, ali također vjeruje da se to neće dogoditi ove godine.

– On će uvijek biti borac kakvog ga znamo, ali sad je previše okupiran drugim obavezama. Ne znam je li završio sa svojim angažmanom na snimanju filma Road House – kaže Paul Felder i dodaje:

– Mnogo vremena provodi na jahtama, u vilama, nije mu problem kad ima sve to, a i poslovan je čovjek. Izašao je iz USADA-ina antidopinškog protokola. Pred njim je povratak nakon teške ozljede i nisam siguran da ćemo ga ove godine gledati u oktogonu.

Ne vjeruje kako će Conor biti prava konkurencija najboljim borcima lake kategorije.

– Konkurencija ga je već odavno zaobišla i sada je izgubio korak za najboljima. Ako svakodnevno ne trenirate i ne pratite što radi nova generacija boraca. onda će biti teško nositi s njima – ističe Paul Felder i zaključuje:

– Conor se nada meču protiv nekog kao što je Michael Chandler, koji je zvijer, ali to je borac s kojim se može nadmetati. Conor se ne želi boriti protiv nekog poput Armana Tsarukyana ili Mateusza Gamrota. Naravno, nije mu u interesu da se bori protiv mladih boraca željnih dokazivanja. Oko McGregora se mnogo toga dogodilo i sumnjam da se može vratiti u vrh koje god bilo kategorije.

Odgovori

Back to top button