MMA

Otkriveno zašto je Sean O‘Malley odbio borbu protiv Edgara

Sean O’Malley (14-1) je nakon poraza protiv Marlona Vere stigao do dvije pobjede u nizu i to nokautima. U ožujku je svladao Thomasa Almeidu, a u srpnju je bio bolji od Krisa Moutinha.

Najjača svjetska MMA organizacija željela mu je organizirati borbu protiv bivšeg prvaka Frankieja Edgara, ali Sugar je odbio meč.

Okršaj je trebao biti u programu UFC 268 priredbe koja će se 6. studenog održati u New Yorku.

O’Malley je odbio ponudu zbog visokih poreza u New Yorku, ali je istaknuo želju da se protiv istog protivnika bori mjesec dana kasnije na UFC 269 priredbi.

– Nitko me ne može natjerati da se borim u New Yorku, ako to ja ne želim. Razgovarali smo o tome i sada je sve u redu – rekao je Sean O’Malley i nastavio:

– Dobio sam ponudu za borbu u New Yorku protiv Frankieja Edgara. No želi li Frankie batine, može ih dobiti mjesec dana kasnije u Vegasu. U UFC-u su htjeli da se Edgar bori u New Yorku i dali su mu borbu protiv Marlona Vere. Meč protiv Edgara bio bi dobar za mene, ali nisam previše zabrinut.

Sjajnu priredbu u New Yorku predvodi borba između prvaka Kamarua Usmana protiv Colbyja Covingtona. Rose Namajunas brani pojas protiv Zhang Weili, a posebno će biti zanimljiva borba između Justina Gaethjea i Michaela Chandlera.

Odgovori

Back to top button