MMA

Ngannou svojim nastupom impresionirao mnoge MMA borce i holivudske zvijezde

Francis Ngannou je sjajnim nastupom na UFC 260 priredbi pobijedio Stipu Miočića nokautom u drugoj rundi. Kamerunski borac oduševio je mnoge MMA zvijezde. Sadašnji i bivši borci bili su impresionirani Francisovom izvedbom u kojoj je stigao do pete pobjede nokautom u nizu. Ovo su samo neki od komentara borac:

Khabib Nurmagomedov: ‘Čestitam Africi, sad imate tri UFC prvaka’.

Brad Tavares: Kakva završnica, čestitam mali brate, ovo je apsolutno zasluženo’.

Ben Askren: ‘Kvragu, Francis je tako snažan’.

Jeremy Stephens: ‘Herb Dean je napravio sve što je mogao da bi spasio Stipu onog posljednjeg udarca. Čestitke Francis Ngannou. Kakva nevjerojatna priča, uistinu snažno! Stipe Miočić i dalje je najveći prvak teške kategorije’.

Israel Adesanya: ‘Tri kralja! Vraćamo zlato u Afriku’.

Tatiana Suarez: ‘Moj Bože, ovo je bilo zastrašujuće’.

Michael Chiesa: ‘Kadrovi s kraj borbe bili su kao protiv Overeema. Onaj direkt desnom pa prelazak na prednji direkt je bio čist udarac. Mislim kako trenutačno nema teškaša koji može pobijediti tog čovjeka’.

Derek Brunson: ‘To je nova era teške kategorije. Dobar posao, Ngannou. Došao mi je prošli tjedan i rekao mi kako me proučavao te kako je vidio strpljenje koje mu je potrebno. To mu se večeras žestoko isplatilo’.

Svoj komentar na društvenim mrežama ostavila je i holivudska zvijezda Dwayne Johnson:

‘Wow, ovo je bilo dominantno. Stipe Miočić imao je nevjerojatan niz, imam ogromno poštovanje prema njemu. Velike čestitke Francisu, počinje era Predatora’.

Javila se i bivša NBA zvijezda Shaquille O’Neal. Nekadašnji košarkaš objavio je zajedničku fotografiju s novim prvak, a u drugoj objavi je napisao:

‘Francis Ngannou je zvijer’.

Odgovori

Back to top button