MMA

Ngannou: Stipe je napravio pogrešku, valjda je mislio da sam uzdrman

Francis Ngannou je novi UFC-ov prvak teške kategorije. Kamerunski udarač je na UFC 260 priredbi u Las Vegasu nokautom u drugoj rundi pobijedio Stipu Miočića i osvojio pojas.

– Kako opisati osjećaje koji sada prolazi kroz mene. Dugo sam čekao priliku za to, uspio sam postati prvak i ušutkati sve kritičare koji su sumnjali u mene. Svima sam dokazao da sam dostojan naslova – kazao je Ngannou i dodao:

– Prvu borbu sa Stipom pamtim otkako se dogodila, naučio sam jako puno iz nje. Čekao sam od tog dana priliku da se vratim, da pokažem da mogu pobijediti i danas sam uspio. Izvlačio sam pouke iz te borbe i vratio se jači.

Kamerunac je uvjeren kako je Miočić pogrešno procijenio njegovo stanje pa je napao.

– Trener mi je danima govorio da se smirim. Kad je Stipe krenuo udarati koncentrirao sam se i dočekao Miočićevu pogrešku. Krenuo je na mene, valjda je mislio da sam uzdrman, tu sam ga dočekao i završio borbu. Prije borbe sam proučavao svaki detalj Miočićeve borbe – istaknuo je Ngannou, te odgovorio na prozivku Jona Jonesa:

– Za mene je Jon Jones najveći borac svih vremena i čast mi je što traži borbu sa mnom. Spreman sam bilo kad, možemo se boriti već u travnju.

Odgovori

Back to top button