MMA

Ngannou priznao kako je želio borbu protiv Jonesa: Ali ne pod svaku cijenu

Bivši UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou ovih je dana otkrio kako bi MMA karijeru mogao nastaviti u PFL-u ili ONE Championship.

Bude li se kamerunski udarača odlučio za PFL onda bi jedan od mogućih njegovih protivnika u budućnosti mogao biti i naš Ante Delija, koji je lani osvojio pojas prvaka kraljevske divizije.

A dok je Ngannou još bio dio najveće svjetske MMA organizacije, mnogo se govorilo o njegovoj potencijalnoj borbi protiv Jonesa.

No do tog meča nije došlo i vjerojatno neće, jer UFC-ov predsjednik Dana White ne želi više imati posla s Francisom.

Nedavno je Jon Jones pobijedio Ciryla Ganea i osvojio naslov UFC-ovog prvaka teške kategorije.

U medijima se provlačila Jonova i Danova izjava po kojoj je Ngannou iz UFC otišao, jer se uplašio meča protiv Jonesa.

– I ja sam želio borbu protiv Jonesa. O tom meču sam govorio još prije dvije godine. Želio sam taj okršaj, ali gdje je tada bio Jones? Ne znam. Izgleda da to nikoga ne zanima, pa ni Danu Whitea. Uvijek se izbjegne ta tema – rekao je Francis Ngannou i nastavio:

– Sada više nije važno jesu li mi htjeli dati tu borbu nego je pitanje koliko bi me koštao taj meč. Tražio sam taj dvoboj, ali sam u životu naučio da neke stvari treba pustiti neka se same dogode. Ponekad daješ prst, a oni ti žele uzeti cijelu ruku. Htio sam tu borbu, ali ne pod svaku cijenu.

Odgovori

Back to top button