MMA

Ngannou će biti u kutu Kamarua Usmana u borbi protiv Masvidala

Kamaru Usman bio je dio Ngannouova tima kada je kamerunski udarač prošlog mjeseca usvojio UFC-ov teškaški naslov u okršaju protiv Stipe Miočića. Francis će sada uzvratiti uslugu svom prijatelju prvaku. Naime, Ngannou će biti 24. travnja u kutu Kamarua Usmana (18-1) na UFC 261 priredbi kada brani naslov u velter kategoriji protiv Jorgea Masvidala (35-14).

Američki borac ima priliku uzvratiti Nigerijcu za lanjski poraz u srpnju kada je izgubio jednoglasnom odlukom sudaca. Jorge je prihvatio borbu tjedan dana uoči priredbe, bez pravih priprema u trening kampu.

Usman i Ngannou postali su bliski prijatelji tijekom posljednjih nekoliko godina. Kamaru je izjavio kako njegov brat Mohammed ne može biti uz njega kao obično, jer se mora pripremati za svoj debi u PFL-u, te mora biti u izolaciji.

– Tko može biti bolja zamjena od prvaka teške kategorije Francisa Ngannoua – kazao je Kamaru Usman.

Nigerijac je izjavio kako ga Francisova priča nadahnjuje. Ngannou je prije manje od deset godina krenuo iz Kameruna za Francusku, pa je u Španjolskoj završio u zatvoru. Kasnije je neko vrijeme bio i beskućnik.

– Rekao sam mu da me to motivira i želim uvijek biti u njegovoj blizini – dodao je Kamaru Usman.

Odgovori

Back to top button