MMA

Nemkov i Anderson izborili polufinale Bellatorovog turnira

Vadim Nemkov i Corey Anderson izborili su polufinale Bellatorovog turnira poluteške kategorije. Ruski borac i branitelj naslova (14-2) pobijedio je na Bellator 257 priredbi Phila Davisa (22-6, 1 NC) jednoglasnom odlukom sudaca, sva tri suca bodovali su 48-47 za Nemkova. Vadim sada čeka boljeg iz dvoboja između Anthonyja Johnsona i Yoela Romera koji se bore 7. svibnja.

Rus je bio uvjerljiv u prve tri runde i stekao solidnu prednost koju je taktički sjajno održavao u nastavku borbe. Davis je dobio četvrtu rundu, a peta je bila nekako izjednačena.

U drugom polufinalu Corey Anderson je tehničkim nokautom u trećoj rundi nadjačao Turkmenistanca Dovletdzhana Yagshimuradova.

Bivši UFC-ov borac strpljivo je čekao priliku koja se ukazao sredinom meča, a kada je zauzeo gornju poziciju prisilio je suca da prekine dvoboj. Andersona se u polufinalu bori protiv Ryana Badera.

Veta Arteaga je nadjačala Desiree Yanez većinskom odlukom sudaca (28-28, 29-27, 29-27), dok je Paul Daley tehničkim nokautom u drugoj rundi svladao Sabaha Homasija.

Odgovori

Back to top button