MMA

Mirko Filipović vjeruje kako Delija može osvojiti PFL-ov turnir: Ante je svojim radom to zaslužio

Hrvatski MMA borac Ante Delija je pobjedom protiv Denisa Golcova izborio finale PFL-ova teškaškog turnira te će se 27. listopada boriti za pojas prvaka i nagradu od milijun dolara protiv Brazilca Brune Cappelozze.

Ante je u oktogonu bio vrlo emotivan te je u jednom trenutku zaplakao i zagrlio svog trenera Mirka Filipovića. Dubrovčanin se na konferenciji za medije posebno zahvalio Cro Copu:

– Mirko od prvog dana vjeruje u mene i daje mi dodatnu snagu, a da ga nije bilo ne znam kako bi završila borba. Hvala mu na svemu.

Antina pobjeda mnogo znači i Mirku, a dokaz tome je objava Cro Copa na Instagramu.

‘Čestitke mom Anti na najvećoj pobjedi u karijeri. Goltsov je zaista vrhunski borac i bio je ogroman favorit, ali Ante je uspio proći i tu prepreku. Sad slijedi odmor tjedan dana pa pripreme za finale i uzvrat sa Cappelozzom.

Zaista ne poznajem nikoga tko je više zaslužio da osvoji pojas organizacije u kojoj se bori i da s osvojenom premijom,u ovom slučaju milijun dolara, osigura budućnost svoje obitelji. I Ante će to i napraviti. Jer je zvijer, jer živi za to i jer je to svojim krvavim i mukotrpnim radom zaslužio.

Hvala svima na podršci uoči i nakon borbe‘, napisao je Mirko Filipović.

Odgovori

Back to top button