MMA

Ante Delija se posebno zahvalio Cro Copu: Ne znam kako bi borba završila da nije bilo Mirka

Ante Delija je pobjedom protiv Denisa Golcova izborio finale PFL-ova teškaškog turnira. Hrvatski MMA borac se za pojas prvaka i nagradu od milijun dolara bori 27. listopada protiv Brazilca Brune Cappelozze.

Dubrovčanin ima priliku uzvratiti brazilskom borcu za poraz u 1. kolu ovogodišnjeg turnira. Delija je protiv Golcova stigao do najveće pobjede u karijeri, a nakon trijumfa su ga preplavile emocije.

Plakao je i zagrlio Cro Copa, koji je sa Stipom Drvišem vodio Antu do slavlja. Mirko je Delijinih uspjeh proslavio skromnim osmjehom…

– Mirko vjeruje u mene od prvog dana i daje mi dodatnu snagu, a da ga nije bilo ne znam kako bi borba završila. Hvala mu na svemu – kazao je Ante Delija te se osvrnuo na podršku koje je imao s tribina:

– To mi je bila velika motivacija i sretan sam što su bili tu. U finalu ću imati još više navijača tako da me možete očekivati u najboljem izdanju.

Na početku turnira u svibnju, Ante je izgubio protiv brazilskog borca prekidom nakon 46 sekundi. Naš borac ističe kako će uzvrat biti potpuno drugačiji.

– Mnogo sam naučio iz tog meča, to mije bila velika lekcija. Finale će biti totalno druga priča i Bruno bi se složio da to bude 1-1 – zaključio je Ante Delija.

Odgovori

Back to top button