MMA

Miočić pojas UFC-ova prvaka brani pred punim tribinama? White: Prvi ćemo vratiti gledatelje!

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić će 27. ožujka braniti naslov UFC-ova prvaka teške kategorije protiv Francisa Ngannoua. Njihova uzvratna borba predvodit će UFC 260 priredbu koja bi se mogla održati pred publikom.

Naime, vlast u Teksasu je najavila kako će već ovog mjeseca ublažiti epidemiološke mjere te će dopustiti gledateljima odlazak na sportske događaje. Ta je vijest oduševila UFC-ov šefa Danu Whitea.

– Čim sam to čuo nazvao sam Dallas, koji me odbio, sada ću vidjeti s Houstonom i nadam se da ćemo to ubrzo riješiti. Bit ćemo prvi koji će vratiti gledatelje na tribine u punom kapacitetu – istaknuo je predsjednik najjače MMA organizacije.

A ovog vikenda Jan Blachowicz brani UFC-ov naslov prvaka u poluteškoj kategoriji protiv Israela Adesanye. Njihov okršaj predvodit će UFC 259 priredbu koja će se održati u Las Vegasu.

Na tom borilačkom spektaklu nastupit će i najbolja MMA borkinja Amanda Nunes koja će pojas prvaka u perolakoj kategoriji brani protiv Australke Megan Anderson.

U bantam kategorije prvak Pjotr Jana brani titulu protiv Aljamaina Sterlinga, a glavni program otvara okršaj između Aleksandra Rakića i Thiaga Santosa.

Odgovori

Back to top button