MMA

Ante Delija u Atlantic Cityju kreće u lov na nagradu od milijun dolara

Izgleda kako su se u PFL-u dobro pripremili za novu sezonu. Naime, natjecanje će zbog epidemioloških mjera bit će zatvorenog tipa (‘bubble’), a održavat će se unutar Ocean Casino Resort hotela u Atlantic Cityju bez gledatelja. Tamo će biti smješteni borci i timovi, koji će trebati doći barem dva i pol tjedna ranije prije natjecanja.

Nalazit će se u nekoj vrsti karantene uz obavezno nošenje zaštitnih maski i testiranja na COVID-19. Organizatori su svakom borcu osigurali sve potrebne uvjete za trening i kvalitetne pripreme.

Lov na nagradu od milijun dolara kreće 23. travnja, sljedeća priredba je 29. travnja, a naš Ante Delija u PFL-ov oktogon ulazi 6. svibnja. Cro Copovom učeniku to će biti prvi meč od 9. studenog 2019. kada je na KSW 51 priredbi u Zagrebu pobijedio Olija Thompsona.

Natjecanje se nastavlja 10., 17. i 25. lipnja kada će nastupiti Crnogorka Julija Pajić.

Uz Deliju na ovogodišnjem Grand Prixu će nastupiti i bivši UFC-ov prvak Fabricio Werdum, branitelj naslova neporaženi Ali Isaev, a to su još Justin Willis, Denis Goltsov, Muhammed Usman, Renan Ferreira, Bruno Cappelozza, Hatel Moeil i Brandon Sayles.

Odgovori

Back to top button