MMA

Michael Chandler smatra kako je Charles Oliveira u prednosti protiv Islama Makhacheva

Fanovi s velikim nestrpljenjem čekaju UFC 280 priredbu koja će se 22. listopada održati u Abu Dhabiju.

Borilački spektakl predvodi okršaj za naslov prvaka lake kategorije između Brazilca Charlesa Oliveire i Dagestanca Islama Makhacheva.

Kladionice su uoči eventa postavile tečajeve na pobjede boraca, a Islam je favorit u meču protiv bivšeg prvaka Charlesa.

Naime, brazilskom borcu je na prošloj priredbi oduzet pojas UFC-ova prvaka, jer nije prošao na vaganju uoči dvoboja s Justinom Gaethjeom. Do Bronx je u tom meču uvjerljivo pobijedio.

A bivši izazivač Michael Chandler smatra kako je Charles Oliveira bez obzira na kladionice u prednosti protiv Islama Makhacheva.

– Charles Oliveira je u prednosti, mislim da je ludo postaviti Islama Makhacheva za favorita u tom meč, no svi znamo da on ima vještine kojima može doći do pobjede. Gledat ću borbu i nadati se borbi protiv pobjednika – rekao je Michael Chandler i dodao:

– Makhachev se mnogo puta dokazao da je odličan borac. Uvijek želimo naći neku povezanost između Islama i Khabiba. A onda Mendez kaže da je Islam još i bolji, a to potvrdi i Khabib. Znaju oni dobro kako podići ozračje oko svog borca.

Odgovori

Back to top button