Boks

Revija reprezentativaca u pulskom ringu, povratak Noe Ježeka nakon polugodišnje stanke

U subotu će se u Puli održati 3. Boksačka revija Kup Sjevernog Jadrana ‘Aldo Buršić” u čast pokojnog legendarnog boksača, trenera i predsjednika BK Pule iz najvećih dana, piše na službenoj stranici HBS-a.

Legendarni pulski sportaš i boksački djelatnik Aldo Buršić preminuo je 2017. godine, memorijalni turniri u njegovu čast održani su 2018. i 2019. godine, no onda je uslijedila prisilna stanka zbog pandemije corona virusa, pa će se Boksačka revija Kup Sjevernog Jadrana ponovo držati nakon tri godine.

Mečevi počinju u subotu, 8. X. od 17.00 sati u pulskoj sportskoj dvorani Pattinaggio, a na rasporedu je 10 vrlo kvalitetnih mečeva u kategorijama juniora, seniora i mlađih seniora. Uz hrvatske boksače, sudjeluju i natjecatelji iz Italije i Slovenije.

U ring se nakon duge, polugodišnje stanke vraća brončani senior s Europskog prvenstva U-22 u Poreču Noa Ježek borbom protiv Milana Marjanovića iz Lokomotive.

Riječanin Marko Ramljak u teškoj kategoriji, također sudionik EP-a U-22 u Poreču, borit će se protiv Talijana Andree Hervatina.

Domaći reprezentativac Puljanin Patrik Licul borit će se protiv mladog reprezentativca iz Leonarda, Ivana Ante Gregurića.

Mladi zadarski reprezentativac Petar Krešimir Knežević borit će se protiv Slovenca Alena Šišića.

Odlični mečevi na rasporedu su i među mlađim seniorima – dvoboj Zagrepčana Gabriela Debanića i Mare Obrovca, te Riječanina Leona Buzika i Zadranina Lovre Ćoze.

Odgovori

Back to top button