MMA

Michael Chandler ističe kako je Makhachev prerano dobio priliku boriti se za pojas prvaka

S velikim se nestrpljenjem čeka obračun za pojas UFC-ova prvaka lake kategorije između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva.

Njihov okršaj predvodit će UFC 280 priredbu koja se 22. listopada održava u Abu Dhabiju.

Laka kategorije najveće svjetske MMA organizacije trenutačno nema prvaka jer je promocija Oliveri, zbog pada na vaganju, oduzela pojas uoči posljednjeg meča protiv Justina Gaethjea.

Brazilski borac je u je ‘submissionom’ u prvoj rundi svladao Amerikanca.

Islam Makhachev dobio je priliku boriti se za pojas prvaka, a bivši izazivač Michael Chandler, koji se u studenom bori s Dustinom Poirierom, smatra kako se Dagestanca prerano diže u zvijezde.

– Nemam ništa protiv Islama. Izgleda odlično, a neki govore kako je nepobjediv. No on se još nije borio s pravim borcem. To je sva istina, zato što je pobijedio 14. na ljestvici i Dana Hookera, koji je tada imao tri ili četiri poraza u nizu – kazao je Michael Chandler i dodao:

– Sad će ljudi reći da sam i ja pobjedom protiv Hookera stigao do borbe za naslov. No ja sam se protiv njega borio u drugačijem trenutku. On se 25 minuta borio s Poirierom koji je tada bio drugi borac u kategoriji. Ne kažem da Islam nije dobar, ali mislim da ga se prerano slavi.

Odgovori

Back to top button