MMA

Menadžer bivšeg UFC-ova prvaka: Khabib je odbio ponudu od sto milijuna dolara

Khabib Nurmagomedov je nakon pobjede protiv Justina Gaethjea na UFC 254 priredbi, koja se krajem listopada prošle godine u Abu Dhabiju, objavio kraj karijere. Predsjednik UFC-a Dana White mjesecima ga je pokušavao nagovoriti na povratak borbama, ali neporaženi Dagestanac ostao je pri svojoj odluci i obećanju koje je dao svojoj majici da bez oca više ne želi ulaziti u oktogon.

Khabibov menadžer Ali Abdelaziz je otkrio kako bivši UFC-ov prvak lake kategorije i dalje dobiva ponude za borbe, a jednu je posebno izdvojio.

– Dana White me zvao prije desetak dana i rekao mi kako se Georges St-Pierre želi boriti protiv Khabiba u borbi do 75 kilograma. Dugo smo ga čekali, četiri, pet godina. A sada, kada su obojica otišli u mirovinu, sjetio se i zatražio da se međusobno bore – kazao je Ali Abdelaziz i dodao:

– Khabibu je ponuđeno sto milijuna dolara da se bori protiv Floyda Mayweathera. On je tu ponudu odbio, te ponovio kako se povukao i ne želi pogaziti obećanje koje je dao majici da se više neće boriti. Vjerojatno kada bi majka pristala njegov povratak, možda bi to i učinio. U ovom trenutku o tome ne razmišlja.

Georges St-Pierre je nedavno dobio ponudu Triller organizacije za ekshibicijski boksački meč protiv legendarnog Oscara De La Hoye, ali je UFC-ov šef Dana White to zaustavio. naime, bivši MMA borac je još pod ugovorom najjače MMA organizacije.

Odgovori

Back to top button