MMA

McGregor objavio fotografije s priprema kao dokaz da je u meč protiv Poiriera ušao ozlijeđen

Conor McGregor je prošlog vikenda na UFC 264 priredbi u Las Vegasu zbog teške ozljede morao predati meč Dustinu Poirieru. Irac je krajem prve runde slomio goljeničnu kost lijeve noge, te je na nosilima iznesen s borilišta. McGregor je prevezen u bolnicu gdje je operiran i sada ga čeka duži oporavak.

Prije neki dan obratio se fanovima video porukom na svom Instagramu, u kojem je objasnio kako je još za vrijeme pripremnog kampa imao problema s lijevom nogom, te je razmišljao otkazati borbu.

A kako bi svoju priču potkrijepio dokazima na svom Twitteru je objavio četiri fotografije s priprema gdje je vidljiva bandaža na gležnju i očito je imao problema s lijevom nogom.

– Noga je bolje, a ozljedu sam vukao poprilično dugo, ozlijedio sam se mnogo ranije. Sada me ljudi pitaju kada sam slomio nogu. Pitajte Danu Whitea, UFC i glavnog liječnika Davidsona, oni su znali da sam imao stres frakture uoči borbe – kazao je Conor McGregor, a više pročitajte OVDJE.

Sada je pitanje kako je Conor dobio dozvolu Sportske komisije za nastup na priredbi, jer sigurno UFC-ova zvijezda ne bi sama odustala od borbe.

Naravno, nije isključeno da je i Conor skrivao liječničku dokumentaciju od UFC-a, jer bi njegovo otkazivanje financijski naštetilo organizaciji.

Takav završetak glave borbe još unijelo dodatnu dramatiku cijeloj priči, a koju je zauvijek obilježila McGregorova teška ozljeda.

Odgovori

Back to top button