MMA

Max Holloway želi meč protiv Justina Gaethjea za BMF-ov pojas

Sjajni UFC-ov borac Max Holloway je posljednju borbu imao u kolovozu kada je nokautom početkom treće runde pobijedio Chana Sung Junga, poznatijeg kao Korejski zombi, i tako ga otpratio u mirovinu.

Amerikancu je to bila druga pobjeda ove sezone i druga u nizu nakon poraza u borbi za naslov perolake kategorije protiv Alexandra Volkanovskog.

U nedavnom intervjuu je otkrio kako ima želju nastupiti na UFC 300 priredbi koja će se dogoditi u prvoj polovici sljedeće godine, te je iznio zanimljiv prijedlog – želi meč protiv Justina Gaethjea za BMF-ov pojas.

– Želim borbu protiv ‘HighlighAKta’ i taj BMF-ov pojas. Obojica imamo dobre nastupe i fanovi uživaju u našim mečevima. A još bi se borili i za taj pojas. Znam da im nedostaje boraca za UFC 300 event. Ne bude li se Islam Makhachev mogao boriti, tada bi Gaethje mogao biti godinu i pol dana izvan oktogona – kazao je Max Holloway i dodao:

– Ne vjerujem da želi dugo čekati. Zašto se u međuvremenu ne bi zabavili i obojica dobro zaradili. Fanovima bi pružili pravi show. To mi je baš želja.

Odgovori

Back to top button