MMA

Masvidal sumnja da bi se mogao boriti protiv McGregora: Ne možete vi njega dovoljno platiti

Karijera Jorgea Masvidala traje već 18 godina u kojoj je izborio 35 pobjeda (16 ih je završio nokautom), a ima i 15 poraza. Jedan od najvećih uspjeha mu je UFC-ov BMF pojas koji je 2019. osvojio protiv Natea Diaza, a iste godine je stigao i do najbržeg nokauta u promociji kada je za samo pet sekundi koljenom u glavu nokautirao Bena Askrena.

Masvidal je zarađenim novcem pokrenuo nekoliko privatnih poslova, te je postao jedan od najpopularnijih boraca na svijetu.

A želju za BMF pojasom, kojeg je UFC ostavio Jorgeu u trajno vlasništvo, pokazao je i Conor McGregor. No Masvidal smatra kako Irac ne bi imao šanse protiv njega.

– Ja sam borac prave veličine, a on je mali i lomljiv. Conor ne želi tu borbu. Ne možete mu toliko platiti koliko bi tražio za borbu protiv mene. I to je u redu, meni takva borba ne treba – kazao je Jorge Masvidal, te ima želju ponovno dobiti borbu za naslov:


– Meni treba protivnik koji će me približiti meču za pojas prvaka. Bude li mi UFC dogovorio takvu borbu odmah ću to prihvatiti. Želim što brže doći u priliku osvojiti naslov.

Američki MMA borac bi se nakon dva poraza u nizu protiv prvaka velter kategorije Kamarua Usmana uskoro trebao vratiti u akciju. Posljednji meč je izgubio krajem travnja nokautom u drugoj rundi.

Kao mogući Masvidalovi protivnici nedavno su spominjani Gilbert Burns i Leon Edwards.

Odgovori

Back to top button