MMA

Mark Hunt treba UFC-u platiti 375 tisuća dolara, pa prozvao Whitea i braću Fertitte na okršaj

Mark Hunt se u srpnju 2016. na UFC 200 priredbi borio protiv Brocka Lesnara. Hunt je u tom meču izgubio jednoglasnom odlukom sudaca, a nakon što je Lesnar pao na doping testu meč je poništen.

Samoanac je nakon tog meča imao još pet borbi u UFC-u te je za svaki bio dobro plaćen, imao je jedan od najbogatijih ugovora u promociji.

Po borbi je imao zajamčen honorar od 750 tisuća dolara. A onda je 2017. protiv UFC-a pokrenuo sudsku tužbu.

Tužio je promociju za reketarenje, prijevaru, lažno predstavljanje, kršenje ugovora, nemar, nezakonito bogaćenje…

Sud je većinu toga odbacio u veljači 2019., a nekoliko mjeseci kasnije zaključio je arbitražu odbacivši i posljednju tužbu.

No Hunt i njegov pravni tim su u rujnu prošle godine, nakon što im je uvažena žalba, pokrenuli novu tužbu za zlostavljanje i prijevaru.

Nedavno je objavljena informacija kako je Hunt UFC-u dužan platiti 375 tisuća dolara sudskih troškova za prvi arbitražni postupak.

Samoanac tvrdi kako to nije istina, te je putem društvenih mreža pozvao UFC-ova šefa Danu Whitea i braću Fertitte na okršaj.

‘Mark Super Samoan protiv Dane Parazita Whitea, Lorenza Fertitte i Franka Fertitte. Pet rundi MMA-a protiv tih luzera. Dana White, Frank Fertitta i Lorenzo Fertitta isisali su život iz toliko velikog broja boraca. On i njegova smeća od prijatelja. Pobijede li povući ću tužbu. No pobijedim li ja vas, morate isplatiti svakog borca kojeg ste uništili. Dakle, tko to želi gledati?’, napisao je Mark Hunt u objavi na društvenim mrežama.

Odgovori

Back to top button