MMA

Mariusz Pudzianowski sjajnim nokautom pobijedio Michala Materlu

Glavna borba KSW 70 priredbe u Lodzu nije trajala ni dvije pune minute. Naime, u poljskom okršaju teškaša Mariusz Pudzianowski je fantastičnim nokautom pobijedio Michala Materlu.

Nekada najsnažniji čovjek na svijetu lagano se obračunao protiv sunarodnjaka i borca srednje kategorije, koji je u ovaj meč ušao 16 kilograma lakši.

Pudzianowski je žestoko ušao u meč, te je kombinacijom zaprijetio Materli. Uspio se Michala obraniti, te pokušava uzvratiti rušenjem, ali to mu nije prošlo.

Mariusz napada s nekoliko ‘low kickova’, a onda je snažnim udarcem pogodio Materlu i na efektan način završava borbu. Pudzianowskom je to bila 17. pobjeda u profesionalnoj karijeri i peta u nizu.

U sunaslovnoj borbi Brazilac Ricardo Prasel je ‘submissionom’ (achile Lock) u prvoj rundi svladao Poljaka Daniela Omielańczuka.

I hrvatski je dvojac bio uspješan na subotnjoj priredbi. Ivan Erslan je nokautom u prvoj rundi pobijedio Rafala Kijanczuka, a Francisco Croata Barrio je polovicom druge runde ‘submissionom’ (rear-naked choke) svladao Poljaka Lukasza Rajewskog.

Odgovori

Back to top button