MMA

Makhachev uoči meča protiv Greena otkrio imena boraca koji su ga odbili

Nakon što je Beneil Dariush otkazao borbu zbog ozljede, Islam Makhachev je za UFC Fight Night 202 priredbu dobio novog protivnika. Dagestanac će se boriti protiv Amerikanca Bobbyja Greena.

– Abdelaziz me nazvao i rekao kako se Beneil ozlijedio, a ja sam mu predložio Dos Anjosa: ‘On bi se trebao boriti protiv Fizieva, koji ima problema s vizom’ – kazao je Islam Makhachev i nastavio:

– No Dos Anjos je odbio meč. Želio sam boriti protiv Tonyju Fergusonu, Gillespieju, Michaelu Chandleru… Samo je Bobby odgovorio. Vjerujem da mu treba novac i zato je prihvatio taj meč.

Kritizirao je borce iz vrha kategorije, te se nada kako bi pobjedom protiv Greena mogao dobiti meč za naslov.

– Borci iz vrha lake kategorije mnogo pričaju i to ćemo brzo promijeniti. Još ima dobrih boraca koji nisu rangirani i kojima je teško probiti u Top 15 – rekao je Islam Makhachev i zaključio:

– Nadam se da ću uskoro dobiti priliku boriti se za pojas prvaka. Imat ću deset pobjeda u nizu i nije mi važno protiv koga se borim. Stalno tražim samo najbolje rangirane borce. U posljednja tri nastupa pobijedio sam Dobera, Moisesa i Hookera, a Green je sljedeći.

Odgovori

Back to top button