MMA

Makhachev će imati još jednu borbu prije nego što dobije meč za pojas prvaka

Islam Makhachev nedavno je svladao Bobbyja Greena i tako stigao do desete pobjede u nizu. Nekoliko dana kasnije Rafael Fiziev je otpao iz borbe protiv Rafaela Dos Anjosa, jer je obolio od Covid-19, te se Makhachev ponudio kao zamjena.

Po prvim informacijama činilo se kako UFC nije imao namjeru dati priliku Islamu, no predsjednik promocije Dana White je otkrio kao je Makhachev odbio borbu.

U UFC-u im nije preostalo ništa drugo već da Dos Anjosu pronađu drugog protivnika, pa je izbor pao na Renata Moicana.

Njihov okršaj bit će sunaslovna borba UFC 272 priredbe koju ovog vikenda predvodi dvoboj između Colbyja Covingtona i Jorgea Masvidala.

– Prije nego što sam otišao u krevet, bio sam uvjeren da smo sve dogovorili. No iduće jutro sam saznao kako je Makhachev odbio borbu – kazao je Dana White, pa objasnio:

– Nakon što je Fiziev odustao razmišljali smo koja je najbolja borba koju možemo dogovoriti, pa samo se složili da je to meč između Makhacheva i Dos Anjosa. Islam je odbio ponudu, pa smo se odlučili za Moicana.

White već razmišlja o mogućem sljedećem protivniku za Makhacheva.

– Sviđa mi se borba između Islama i Dariusha, ponovno ćemo organizirati taj meč. Neka prvo pobijedi Dariusha, pa ćemo vidjeti što dalje – zaključio je Dana White o mogućim planovima da Makhachev uskoro dobije meč za naslov UFC-ova prvaka.

Odgovori

Back to top button