MMA

Leon Edwards potvrdio kako pojas UFC-ova prvaka brani protiv Kamarua Usmana u Londonu

Prvak UFC-ove velter kategorije Leon Edwards je gostujući u Bispingovom ‘Believe You Me’ podcastu potvrdio kako je od promocije dobio obavijest da će naslov braniti protiv Kamarua Usmana.

Njihov meč mogao bi predvoditi UFC 286 priredbu koja se 18. ožujka održava u Londonu.

– Da, borimo se sto posto. Iz UFC-a su mi javili kako se borba dogovara i da Usman već trenira za taj meč. Trenutačno me ništa ne zanima osim trilogije protiv Kamarua u Londonu – rekao je Leon Edwards.

U njihovim dosadašnjim obračunima omjer je 1-1. Usman je pobijedio Edwardsa u prosincu 2015., a Englez je lani uzvratio Kamaruu.

Leon je na UFC 278 priredbi u kolovozu sjajnim ‘high kickom’ nokautirao Nigerijca. Bio je to prvi Usmanov poraz u UFC-u.

– Baš me zanima njegova reakcija nakon takvog brutalnog nokauta i kako će se na njega odraziti putovanje u Englesku, te susret s našim ludim navijačima. Ne znam je li se oporavio od onog poraza? – zapitao se Leon Edwards i podvukao:

– Bit će to posve drukčiji meč. Nikad nisam izgubio kod kuće. Volim se boriti pred svojim prijateljima i obitelji. Gadno se vara ako misli kako će to biti sličan meč kao i onaj prošli. Sada se mora pripremiti na još ružnije iskustvo.

Odgovori

Back to top button