MMA

Legendarni MMA borac strahuje za život: UFC bi me mogao ubiti!

Nedavno je UFC raskinuo ugovor s 39-godišnjim Diegom Sanchezom koji se sljedećeg vikenda trebao boriti na UFC Vegas 26 priredbi protiv Donalda Cerronea. Američki MMA borac je većinu svoje karijeru proveo u najjačoj borilačkoj organizaciji, a bio je i pobjednik prvog Ultimate Fighter turnira.

Najjača MMA organizacija otpustila je Sancheza nakon što je putem odvjetnika odbio potvrditi da nema zdravstvenih problema, a posebno onih koji se odnose na neurološko zdravlje.

Američki borac je sada otišao korak dalje te je u jednom intervjuu izjavio kako strahuje za svoj život, jer bi ga promocija mogla ubiti. Sumnje je potkrijepio činjenicom kako je u zadnje vrijeme ispričao mnogo stvari koje nisu smjela izaći u javnost.

– Plašim se za svoj život. Strahujem kako bi milijarde dolara vrijedna kompanija mogla krenuti na mene. Moglo bi mi se nešto dogoditi u sljedeće dvije godine. Možda doživim prometnu nesreću, možda kažu da sam se predozirao. Ne znam… – kazao je Diego Sanchez i naglasio:

– U toj korporaciji postoji određena razina zla.

Bivši izazivač za naslov u lakoj kategoriji tvrdi da kompanijom upravlja ‘Čarobnjak iz Oza’, koji kontrolira medijske napise o promociji i manipulira informacijama na društvenim mrežama.

– Štošta bi još mogao otkriti, jer sam u tome dulje od svih ostalih, Jedini sam to preživio, koji je prošao kroz mračni tunel i izašao na drugu stranu – zaključio je Diego Sanchez.

Odgovori

Back to top button