MMA

Khabib smatra kako su ring djevojke beskorisne: Koja je njihova uloga?

Bivši UFC-ov prvak Khabib Nurmagomedov se nakon završetka borilačke karijere okrenuo biznisu, te je početkom godine kupio borilačku promocije Gorilla Fighting Championship.

Nakon toga je svojoj organizaciji promijenio ime u Eagle Fighting Championship, te je uveo neke promjene. Tako je sa svojih priredbi izostavio ring djevojke.

– Ne želim nikoga uvrijediti, ali ring djevojke su najbeskorisnije osobe u borilačkom sportu. Koja je njihova uloga? Zašto na ekranu ne bi mogla biti ispisana koja je runda? – pita se Khabib Nurmagomedov, te nastavlja:

– Znam da je to dio povijesti sporta, no i ranije su se činile pogreške. Zato proučavamo povijest kako bismo ih u budućnosti izbjegli. A one su beskorisne.

Neporaženi Dagestanac je naveo i primjer.

– Svatko ima svoju kulturu i moralne vrijednosti. Te djevojke hodaju okolo i pokazuju koja je runda, ali nitko ne gleda u tablu koju nose. Meni je bilo neugodno dok sam tamo sjedio s ocem. Sve je to šou, ali ne na takav način – rekao je Khabib Nurmagomedov i zaključio:

– To se možda sviđa Dani Whiteu, a možda se i vama sviđa. Ali ja nisam Dana, ja sam Khabib. U našoj promociji ih neće biti.

Odgovori

Back to top button