MMA

Kaos uoči UFC-ove priredbe! Chimaev i Holland se zakačeli, pa se uključio i Diaz; otkazali presicu

Dana White otkazao je konferenciju za medije uoči UFC 279 priredbe u Las Vegasu nakon masovne tučnjave boraca iza pozornice.

Predsjednik UFC-a je izašao pred novinare i rekao kako se presica iz sigurnosnih razloga neće održati.

Šefa UFC-a je otkrio kako je do kaosa došlo nakon što su se u backstageu sreli Kevin Holland i Khamzat Chimaev sa svojim timovima.

Oni su navodno već neko vrijeme u sukobu. Prvu su se verbalno sukobili, a onda je došlo do naguravanja i manje tučnjave koja se nakon nekog vremena smirila.

Tada je u dvoranu stigao Nate Diaz sa svojim timom te je situacija ponovno eskalirala, a onda su krenule uvrede i počele su letjeti boce.

Srećom, uključile su se osobe iz osiguranja, pa je spriječen veći incident.

– Nastala je ludica, ne znam kako to opisati drugačije. Ovaj posao radim 22 godine i nikad nisam doživio nešto slično. Bio je kaos. Uspjeli smo to zaustaviti, ali nismo odradili dobar posao kako bismo to spriječili – istaknuo je Dana White i nastavio:

– Nate Diaz je stigao s ekipom od 57 ljudi. Chimaev je došao s 30 ljudi, backstage je bio pun. Ne morate biti znanstvenik da biste shvatili kako je presica mogla završiti. Na priredbi ćemo imati veliko osiguranja. Too se više nikad neće ponoviti.

Kada se dogodio incident pred novinarima su već bili Holland i Rodriguez, ali je White prekinuo presicu.

Odgovori

Back to top button