MMA

Junior dos Santos: Kada me Miočić pogodio, zacrnilo mi se pred očima

Teškaške MMA legende Junior dos Santos i Fabricio Werdum će 8. rujna na Masvidalovoj Gambred Bareknuckle priredbi odmjeriti snage u borbi bez rukavica.

Dos Santos je tijekom nedavnog gostovanja u Morning Kombat podcastu upitan od koga je primio najsnažniji udarac.

– Stipe Miočić udara izuzetno snažno. Nakon Francisova udarca se nisam uspio vratiti, a on me udario u uho. No najmoćniji udarac koji sam osjetio je bio onaj od Miočića. U drugoj me rundi pogodio desnom rukom u glavu. To je bio toliko snažan udarac nakon kojeg više ništa nisam čuo ni vidio – prisjetio se Junior dos Santos i dodao:

– Kada me pogodio, zacrnilo mi se pred očima. U jednom trenutku sam ga tražio rukom, ali srećom mi se približio i ja sam ga zagrlio. Držao sam ga neko vrijeme dok nisam došao k sebi da mogu nastaviti borbu. Bio je to najsnažniji udarac koji sam primio u karijeri.

Junior dos Santos (21-10, 15 KO) se tijekom karijere dvaput borio protiv Stipe Miočića. Brazilac je u prvoj borbi u prosincu 2014. pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca, a u revanšu u svibnju 2017. je izgubio prekidom u prvoj rundi.

Dos Santos se tijekom karijere borio protiv Francisa Ngannoua, Mirka Filipovića, Derricka Lewisa, Alistaira Overeema, Marka Hunta, Roya Nelsona i ostalih, no posebno pamti moćan udarac Stipe Miočića.

Odgovori

Back to top button