MMA

Julianna Peña ostala bez komada čela u okršaju protiv Amande Nunes: Mora na operaciju

Predsjednik UFC-a Dana White kaže kako Julianna Peña mora dati prioritet svom zdravlju nakon dominantnog poraza u borbi za naslov protiv Amande Nunes.

Brazilka je na UFC 277 priredbi u Dallasu jednoglasnom odlukom sudaca uvjerljivo pobijedila američku borkinju i vratila pojas prvakinju u bantam kategoriji.

Amanda je dominirala tijekom cijelog meča, te je Julianni napravila ozbiljnu posjekotinu na čelu iz koje je neprestano curila krv. Amerikanka se srčano borila do kraja.

– Julianna ima ozbiljnu ozljedu, izgubila je komad čela – kazao je UFC-ov šef Dana White i dodao:

– Posjetit će plastičnog kirurga, pa ćemo vidjeti kakva je težina ozljede. Sigurno treba operaciju, a onda i neko vrijeme za oporavak. Dobila je mnogo udaraca, bilo je pet ili šest nokdauna u prve dvije runde. Ozbiljno je ozlijeđena. Mora uzeti malo slobodnog vremena, opustiti se, provesti neko vrijeme sa svojom kćeri i onda ćemo krenuti dalje.

Juliannina otpornost i odlučnost u borbi bili su vrijedni divljenja, no White je dodao kako je ovo bila Amandina večer.

– Dominirala je tijekom cijele borbe. Velika je razlika između pokušaja ‘submissiona’ i nokdauna, to se ne može ni uspoređivati. Julianna je čvrsta kao nokat i ima veliku volja pobijediti. Baš je to željela, ali Amanda ju je isključila – dodao je Dana White.

Odgovori

Back to top button