MMA

Jorgea Masvidala brine što se Nick Diaz vratio borbama

Nick Diaz (38) se krajem rujna nakon šest godina pauze vratio u oktogon u revanšu na UFC 266 priredbi u Las Vegasu protiv Robbieja Lawlera. Okršaj MMA legendi oduševili gledatelje prepunoj T-Mobile Areni.

Lawler je pobijedio tehničkim nokautom u trećoj rundi, a nakon pobjede je prišao Nicku te ga upitao kako se osjeća i je li mu dobro.

Nakon potvrdnog odgovora još je jednom, nešto preciznije, pitao Diaza kako živi.

– Napusti ovo, razumiješ li što ti govorim? Reci mi ako ti ikako mogu pomoći – uhvatila je kamera Robbiejeve riječi koje je uputio Nicku Diazu.

Mnogi su primijetili kako Nick nije izgledao dobro i bio je daleko od svojih najboljih dana.

Jorge Masvidal smatra kako bi Diaz trebao završiti s borbama, no sumnja kako se vratio zbog novca.

– Navikao sam gledati boljeg Nicka Diaza. Ne želim ga vidjeti teško ozlijeđenog. Volio bih da se vrati u formu, ali ne znam koliko je to moguće nakon njegovog posljednjeg nastupa. Bude li se ponovno vraćao u oktogon želim da bude onaj stari Nick – rekao je Jorge Masvidal i dodao:

– Ne znam zašto se još bori. Kada dođu mlađi borci, a ja se s njima više ne mogu nositi, onda znam da je stigao kraj. Nemam financijskih problema i ne trebam se brinuti za egzistenciju. Kada se jednom povučem to će biti to. A budem li se želio vratiti to neće biti zbog novca već zbog toga što mi je borba u krvi.

Odgovori

Back to top button