MMA

Makhachev traži priliku boriti se za naslov: ‘To nije moja krivica, nitko se nije želio boriti protiv mene‘

Justin Gaethje vjerojatno će biti novi izazivač u borbi za pojas prvaka lake kategorije. Highlight će nakon nedavnog trijumfa na UFC 268 priredbi protiv Michaela Chandlera ponovno dobiti priliku napasati tron, te dobiti borbu protiv pobjednika okršaja za naslov između prvaka Charlesa Oliveire i Dustina Poiriera, koji će se obračunati 11. prosinca na UFC 269 priredbi u Las Vegasu.

No osim Gaethjea se mnogo govorilo i o Islamu Makhachevu. Naime, Dagestanac je na priredbi prije dva tjedna svladao Dana Hookera, što je njegovom treneru i bivšem prvaku Khabib Nurmagomedov bio povod da ga istakne kao jednog od kandidata za mjesto izazivača.

Eddie Alvarez, bivši Gaethjeov protivnik, smatra kako Highlight u ovom trenutku zaslužuje novu priliku za napasti pojas prvaka.

‘Poštujem Khabiba, no Gaethje bi trebao dobiti borbu za titulu ispred Makhacheva’, napisao je Eddie Alvarez na Twitteru, a Islam mu je na to odgovorio:

‘Nije moja krivica što se nisam borio protiv još rangiranih boraca. Nitko se nije želio boriti protiv mene. Bez obzira ja sam trenutačno četvrti na ljestvici. Postoji li netko iz Top 10 tko se želi boriti sa mnom. U UFC su trebali dodatno honorirati Hookera kako bi prihvatio borbu. Polako to postaje boks’.

Odgovori

Back to top button