MMA

Jones stalno razmišlja o Miočiću: Često sanjam svoje protivnike, zbog njih imam noćne more

Prvak UFC-ove teške kategorije Jon Jones će za nešto više od dva mjeseca prvi put braniti pojas koji je u ožujku u vrlo uvjerljivom nastupu svladao Ciryla Ganea.

Jedan od najvećih boraca u MMA povijesti naslov će braniti na UFC 295 priredbi u New Yorku protiv najvećeg teškaša svih vremena Stipe Miočića.

Američko-hrvatski borac je nedavno proslavio 41 rođendan i ovo mu je vjerojatno posljednja prilika da se vrati na tron najveće svjetske MMA organizacije.

– Kada više nećete osjetiti uzbuđenje koje donosi borba onda je valja stiglo vrijeme kada se trebate povući, ostavite rukavice na sredini oktogona i radite nešto drugo. Često sanjam svoje protivnike, zbog njih imam noćne more – kaže Jon Jones i nastavlja:

– Svakih sat vremena mi Stipe Miočić prođe kroz glavu. Što god radim on mi je u mislima. Na odbojkaškoj utakmici svog djeteta također razmišljam o Stipi. Ljudi to ne shvaćaju, ali cilj je samo proći kroz takve izazove…

Miočić je posljednji meč imao u ožujku 2021. kada je nokautom izgubio protiv Francisa Ngannoua i ostao bez naslova prvaka teške kategorije.

– Stipe je vrlo hrabar, nije mlad, ali je pravi borac. Pa nisam ni ja baš mnogo mlađi. On je zaslužio priliku boriti se protiv najboljeg borca na svijetu. A i ja sam dobio šansu boriti se protiv najvećeg teškaša u povijesti – kazao je Jon Jones i podvukao:

– Ta se borba treba dogoditi, jer mislim kako bi obojica osjećali da imamo nekog nedovršenog posla. Mnogi ne gledaju Stipu više tako ozbiljno, no ja ga mnogo poštujem, jer trenira maksimalno i priprema se za naš meč. I znam koliko silno želi pobijediti.

Odgovori

Back to top button