MMA

Jones odgovorio Miočiću: Kako bi bilo ‘cool’ dominirati protiv najvećeg teškaša u povijesti

Prvak UFC-ove teške kategorije Jon Jones odgovorio je Stipi Miočići koji ga je optužio da bježi od njihove predložene borbe za naslov na UFC 290 priredbi koja će se 8. srpnja održati u Las Vegasu.

Očekivalo se da će okršaj između Jonesa i Miočića predvoditi srpanjsku priredbu na ‘Internation Fight Weeku’, no promcija je nedavno najavila kako će glavna borba biti meč za naslov u perolakoj kategoriji između Alexandra Volkanovskog i Yaira Rodrigueza.

Na pitanje o statusu Jona Jonesa, predsjednik UFC-a Dana White je rakao:

– Puuf! Jon Jones se pojavio, odradio posao na brzinu i zatim nestao. Nisam čuo ni riječ od njega.

Vijest kako je meč za naslov u teškoj kategoriji otpao s UFC 290 priredbe nije se se svidjela Stipi koji je na Twitteru napisao poruku za Bonesa:

‘Čudno, prošli mjesec si govorio da sam ja taj koji bježi’, napisao je Miočić u poruci Jonesu.

Jon Jones očito nije bio impresioniran Miočićevim primjedbama, te mu je odgovorio.

‘Pritajio sam se nekoliko tjedana, a ti vjeruješ da te se bojim. Stari, reci što god hoćeš’, poručio mu je aktualni UFC-ov prvak.

No pojavila se informacija kako bi se dugo očekivana borba za naslov u teškoj kategoriji između Jona Jonesa i Stipe Miočića mogla održati na jesen, a Bones bi volio da se to dogodi u Madison Square Gardenu.

‘Kako bi bilo ‘cool’ dominirati protiv najvećeg teškaša svih vremene i otpratiti te u mirovinu u Madison Square Gardenu’, napisao je Jone Jones.

Odgovori

Back to top button