MMA

Jon Jones želi okršaj protiv Stipe Miočića: U toj bih borbi mogao mnogo toga dokazati

Jedan od najbolji MMA boraca u povijesti, 34-godišnji Jon Jones svoju je posljednju borbu u UFC-om oktogonu imao u veljači 2020. kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Dominicka Reyesa.

Amerikanac je nakon još jedne obrane naslova u poluteškoj kategoriji odlučio prijeći među teškaše.

Na njegov debi u teškoj kategorije čeka se već mjesecima, a nedavno se zavrtjela priča kako bi mogao nastupiti u meču za pojas UFC-ova privremenog prvaka protiv Stipe Miočića.

Američko-hrvatski borac je brije nekoliko dana izjavio kako želi pokušati još jednom osvojiti naslov.

Predsjednik promocije Dana White je istaknuo kako je Bones spreman samo još treba odlučiti protiv koga se bude borio – prvak Francis Ngannou ili Stipe Miočić.

No kako će Kamerunac zbog operacije koljena biti na poštedi vjerojatno do kraja godine, Jones bi se mogao boriti protiv Miočića.

‘Drago mi je da je White izjavio nešto na temu mog povratka. Odavno sam spreman. Čekam datum borbe’, napisao je Jon Jones na Twitteru, a na pitanje drugog pratitelja ‘hoće li to biti Stipe ili Francis’, Bones je odgovorio:

‘Zasad se planiram boriti protiv Stipe Miočića. U toj bih borbi mogao mnogo toga dokazati, sigurno više nego protiv jednodimenzionalnog borca, koji dolazi nakon operacije koljena. Ne znam, mislim da bi u ovom trenutku pobjeda protiv Stipe bila značajnija’.

Odgovori

Back to top button