MMA

Jon Jones vjeruje kako će zbog svog iskustva imati prednost u budućim borbama protiv teškaša

Bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije Jon Jones svoju posljednju borbu imao je lani početkom veljače kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Dominicka Reyesa.

Jedan od najboljim MMA boraca je nakon toga odlučio prijeći u tešku kategoriju, no još uvijek čekamo njegov debi, koji bi se mogao dogoditi sredinom sljedeće godine.

Naime, Bones nastavlja s treninzima, nedavno je pronašao i novu dvoranu, a čeka i ishod meča na UFC 270 priredbi koja će se 22. siječnja održati u Honda Center dvorani u Anaheimu.

Na toj priredbi prvak teške kategorije Francis Ngannou prvi put brani pojas i to protiv Ciryla Ganea. Jednog od Jonesovih fanova je zanimalo što bivši prvak misli o Ganeu.

‘On je prilično jedinstven za teškaša. No mislim kako svijet nije spreman za moju unikatnost. Vjerujem da će moje iskustvo iz poluteške kategorije biti najveća razlika u budućim borbama’, napisao je Jon Jones, te objasnio kako se osjeća nakon što je nabacio kilograme i transformirao se u teškaša:

‘Više neće biti izgladnjivanja i dehidracije uoči borbe, bit će se lijepo natjecati. Dobro se osjećam, ali još trebam biti veći i snažniji.

Vodstvo UFC-a će Jonesu najvjerojatnije odmah ponuditi borbu za pojas prvaka, a to bi mogao biti pobjednik meča između Francisa Ngannoua i Ciryla Ganea.

Odgovori

Back to top button