MMA

Jon Jones se u oktogon želi vratiti sa 125 kilograma

Bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije Jon Jones ove se godine neće vraćati u oktogon, a to je nekoliko puta potvrdio i šef najjače svjetske MMA organizacije dana White.

Bonesov debi u teškoj kategoriji možemo očekivati sljedeće godine, i to ako bude zadovoljan uvjetima novog ugovora s UFC-om. I dok svi s nestrpljenjem čekaju rasplet, Jon Jones nastavlja trenirati i želi dobiti na težini.

– Do kraja godine bi mogao biti spreman. Radi na svojoj težini, no ne želi samo navući masu. Želi biti pravi teškaš – kazao je novi Jonesov menadžer Richard Schaefer i dodao:

– Jon sada ima 117 kilograma eksplozivne mišićne mase. Njegov je cilj doći na 125 kilograma, te postati najveći i najopakiji UFC-ov teškaš.

Bones je prije šest mjeseci izjavio kako još nije spreman ući u oktogon, te nastavlja trenirati.

– Želim biti kao div, jednako velik ili čak veći od Francisa. Još moram mnogo raditi i nadam se kako ćemo se boriti – rekao je Jon Jones.

I prvaka teške kategorije Francis Ngannou koji je u ožujku pobjedom protiv Stipe Miočića osvojio naslov, istaknuo je želju za borbom protiv Jona Jonesa.

No kamerunski udarač će prvo morati braniti pojas protiv Ciryla Ganea koji je nedavno u meču za privremeni pojas prvaka svladao Derricka Lewisa.

Odgovori

Back to top button