Boks

Tyron Woodley izgubio okladu: U subotu ću staviti tetovažu ‘Volim Jakea Paula’

Uoči boksačkog okršaja bivši UFC-ov prvak velter kategorije Tyron Woodley i YouTube zvijezda Jake Paul dogovorili su zanimljivu okladu.

Naime, na youtuberov prijedlog, poraženi u njihovom međusobnom dvoboju trebao si tetovirati ima suparnika uz poruku da ga voli.

Kako je YouTube zvijezda pobijedila podijeljenom sudačkom odlukom, tako Woodley na svom tijelu treba tetovirati ‘Volim Jake Paula’.

Tyron je nakon meča tražio revanš, a Paul mu je odgovorio da će dobiti uzvratnu borbu bude li ispunio obećanje iz oklade.

Youtuber je kasnije izjavio kako ga Woodley više ne zanima nakon što su objavljene brojke od prodanih prijenosa, a koje nisu ispunila očekivanja.

Jake Paul se u međuvremenu okrenuo organizaciji meča protiv Tommyja Furyja.

No bivši UFC-ov borac želi taj revanš iz više razloga, a vjerojatno onaj najvažniji je dobra zarada.

Naime, Woodley je za meč protiv Paul imao zajamčeno dva milijuna dolara.

– Tommy Fury nije bio i nikakvim kombinacijama. Najbolje je dogovoriti novi meč. U subotu idem na tetoviranje i to ću učiniti – rekao je Tyron Woodley, te otkrio gdje će staviti tetovažu ‘Volim Jake Paula’:

– Sigurno je neću staviti na vrat ili lice. Mislim da ću staviti na prste. Za mene je to jednostavno. A još će mi i platiti da ga prebijem, naravno da volim Jake Paula.

Odgovori

Back to top button