MMA

Jon Jones se i dalje nada meču protiv Stipe Miočića, ali ne u srpnju: To su UFC-ove igrice

Prije nekoliko dana na društvenim mrežama je objavljeno nekoliko ‘screenshot’ snimaka iz emisije The Pivot Podcast koja je snimljena u prostorije UFC-ove organizacije u kojoj se nalaze ploče s mečevima koje promocija planira organizirati.

Gost emisije bio je UFC-ov predsjednik Dana White koji je odgovarao na aktualna pitanja iz svijeta MMA sporta.

Na jednoj od priredbi bila su uparena imena Stipe Miočića i Jona Jonesa.

Naime, njihov potencijalni meč nalazio se ispod pločice UFC 277 priredbe koja bi se trebala održati 30. srpnja. No može se primijetiti kaka je kraj svakog imena debela crvena točka.

Neki smatraju da to označava meč koji je bio planiran za tu priredbu, ali je odgođen. Što te točke predstavljaju zna samo vodstvo promocije.

Jon Jones je ovih dana izjavio kako se potencijalni meč protiv Miočića gotovo sigurno neće održati u srpnju.

– Nadam se borbi protiv Stipe Miočića, možda u rujnu. Ne znam, to su UFC-ove igrice – kazao je Jon Jones u prijenosu uživo na Instagramu.

Bones je još prošlog tjedna u objavi na Twitteru napisao kako bi se meč protiv Miočića mogao dogoditi tek za nekoliko mjeseci.

‘Stipe kaže kako će u rujnu biti na vrhuncu forme. Razočaran sam, ali strpljiv. Lagao bih kad bih rekao da nisam razočaran. Želim najvećeg teškaša u svom najboljem izdanju. Čekat ću do rujna. Nema isprika’, napisao je Jon Jones u objavi na Twitteru.

Odgovori

Back to top button