MMA

Jon Jones poručio: ‘Želim pobijediti Stipu i ništa mi drugo ne treba’

Jedan od najboljih MMA boraca u povijesti Jon Jones trebao se lani u studenom boriti protiv Stipe Miočića, no nekoliko tjedana uoči priredbe ozlijedio je rame, te završio na operaciji.

Prvak UFC-ove teške kategorije Bones je prije nekoliko dana otkrio kako je morao na još jednu operaciji i to na lijevom laktu.

Sada mu ostaje rehabilitacija, te povratak treninzima kako bi se što bolje pripremio za najveći izazov u karijeri i borbu protiv najvećeg UFC-ovog teškaša Miočića.

Zadnjih se nekoliko dana na društvenim mrežama ponovno javljao privremeni prvak Tom Aspinall, te tražio borbu za pojas, ali od toga neće biti ništa. Vodstvo promocije želi meč Jones – Miočić.

A teškaški prvak je posljednjim objavama na X-u dao natuknuti kako bi meč protiv Stipe mogao biti posljednji u karijeri.

‘Ne želim biti od onih boraca, a njih ima mnogo, koji predugo ostanu u sportu. To se neće dogoditi. Vaš momak Bones Jones, unatoč onome što mnogi misle, dobro se osigurao za ostatak života. Želim pobijediti Stipu i ništa mi drugo ne treba’, napisao je Jon Jones, a na pitanje ‘hoće li se nakon te borbe umiroviti?’ je odgovorio:

‘Nisam to rekao, već da mi je cilj vratiti se i pobijediti Stipu nakon dvije različite ozljede. Obojica smo pristali na ogromne ugovore, a pobjeda za bilo koga od nas bit će ogromna. Tom Aspinall se čini dobar borac u ovom trenutku, ali pobjeda protiv njega nema tu vrijednost za moju ostavštinu. To je istina. Mnogi od vas ne znaju što se događa iza kulisa. Ne možete dogurati do razine koju smo dosegli Stipe i ja, ako ne razumijete poslovnu stranu svega toga’.

Odgovori

Back to top button