MMA

Jon Jones poručio fanovima kako ne pije već 60 dana

Jedan od najvećih MMA boraca u povijesti Jon Jones nekoliko je puta zgrozio javnost svojim ponašanjem, čestim konzumiranjem alkohola i opijata često je upadao u nevolje.

Posljednji se incident dogodio u rujnu u Las Vegasu kada je u noći nakon ceremonije na kojoj je primljen u UFC-ovu Kuću slavnih, pod utjecajem alkohola bio nasilan prema zaručnici.

Prilikom uhićenja je glavom oštetio policijski automobil.

Posljedice takvog ponašanja Jones je brzo osjetio kada je izbačen iz dvorane u kojoj je godinama trenirao. Bones se tamo više ne misli vraćati, te razmišlja preseliti se u Arizonu gdje bi trenirao u Fight Ready dvorani.

A izgleda kako se u posljednja dva mjeseca odlučio promijeniti. Naime u posljednjoj objavi na Twitteru napisao je kako 60 dana nije popio ni kap alkohola.

‘Budite trijezni i bdijte, jer protivnik vaš, đavao, kao lav ričući obilazi i traži, koga da proždere’, citirao je Bibliju (1. Petrova 5,8), te u nastavku tvita dodao:

‘Moja obitelj, moj život, moja karijera su mogle biti gotove nakon onog što se dogodilo u Las Vegasu. Bog je imao druge planove za mene. Trijezan sam 60 dana i nastavljam brojati’.

Bivši prvak poluteške kategorije mogao bi se borbama vratiti sredinom sljedeće godine.

Odgovori

Back to top button