MMA

Jon Jones najavio borbu protiv poznatog kečera

Bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije Jon Jones još uvijek čeka svoju debi među teškašima. A to bi se moglo dogoditi sredinom sljedeće godine.

No Bones više nema namjeru mirovati, te je najavio kako će sljedeći mjesec nastupiti u grapplingu.

Na svom je Twitteru objavio kako će se 9. prosinca boriti protiv Jakea Hagera na priredbi Fury Grappling promocije. Hager je poznati kečer koji ima i četiri nastupa u slobodnoj borbi.

Bivši član WWE-a tamo je bio poznat i pod imenom Jack Swagger, a trenutno je pod ugovorom s promocijom All Elite Wrestling.

‘Prijelomne vijesti! Sretan sam što mogu najaviti svoj nastup za najbolju svjetsku grappling organizaciju, Fury Grappling! U New Jerseyju se 9. prosinca borim protiv WWE superzvijezde i neporaženog Bellatorovog borca Jacka Swaggera’, napisao je Jon Jones u tvitu koji je kasnije obrisao.

Naime, Jack Hager je demantirao informaciju iz Jonesove objave. Poznati kečer i neporaženi Bellatorov teškaš tvrdi kako nisu ništa dogovorili.

‘Prvo, AEW-jev i Bellatorov neporaženi teškaš Jake Hager. Drugo, nismo pregovarali i ništa dogovorili. No možemo razgovarati budu li uvjeti dobri’, istaknuo je Jack Hager u objavi na svom Twitteru.

Odgovori

Back to top button