MMA

Jon Jones hrvao s dvostrukim svjetskim prvakom: ‘Trebam malo mlijeka’

Jedan od najboljih MMA borac Jon Jones trebao bi dogodine debitirati u teškoj kategoriji. Bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije nedavno je izbačen iz JacksonWink dvorane, a čini se kako su ga u Fight Ready Gymu u Arizoni odlično prihvatili.

I po njegovom izrazu lica može se zaključiti kako se osjeća odlično i željan nastaviti trenirati.

U toj dvorani trenira i Henry Cejudo, kojeg vodi Eric Albarracin, jedan od ponajboljih MMA trenera. Bones se odlično udomaćio, a čini se kako su ga Cejudo i društvo odlično prihvatili.

Poznato je kako Bones ima odlične hrvačke kvalitete, što je često pokazivao u svojim borbama. No Henry Cejudo je olimpijski prvak u hrvanju i može mu dati još mnogo dobrih savjeta.

No Jones hrvačke sparinge ima s J’denom Coxom, jednim od boljih hrvača u kategoriji do 97 kilograma.

Cox je dvostruki svjetski prvak i brončani s Olimpijskih igara 2016. u Riju u kategoriji do 86 kilograma, a kvalifikacije za Igre u Tokiju je propustio pošto je zakasnio na vaganje.

‘Ponekad ste čekić, a ponekad ste čavao. Skroman sam i zahvalan. Dani poput današnjeg samo će me učiniti boljim. Zahvaljujem na prilici da radim s nekima od najboljih sportaša na svijetu’, napisao je Jon Jones u objavi na Instagramu.

A na Twitter je ostavio poruku u kojoj je naveo koliko mu je bilo teško hrvati se s pravim hrvačem.

‘Trebam malo mlijeka. J’den Cox upravo mi je servirao ozbiljnu lekciju poniznosti’.

Odgovori

Back to top button