MMA

Jiri Prochazka odgovorio Aleksandru Rakiću: On nije ratnik

Čini se kako će Čeh Jiri Prochazka biti sljedeći izazivač prvaku poluteške kategorije Gloveru Teixeiri, a to je potvrdio UFC-ov predsjednik Dana White.

No srpski borac s austrijskom putovnicom Aleksandar Rakić i dalje smatra kako on zaslužuj priliku boriti se za naslov ili barem okršaj protiv Čeha, a pobjednik tog dvoboja postao bi izazivač brazilskom borcu.

‘Zašto izbjegava borbu za prvog izazivača koja mu ponuđena prije dva dana? On je moja guzica, a ne samuraj. Govori se da ja odbijam borbe? Nisam baš siguran. Doći će vrijeme kad ću ukloniti to ružno češko s*anje s njegove glave’, napisao je Aleksandar Rakić na Twitteru.

A Jiri Prochazka je gostujući u emisiji kod Ariela Helwanija odgovorio na Rakićevo pitanje.

– Razočarala me njegova objava. Tu nema ni trunke poštovanja. Nije točno da mu je UFC ponudio borbu protiv mene. Menadžer mi je rekao da to nije istina. To samo dokazuje da je lažov. On pokazuje da nije ratnik, nego smeće – kazao je Jiri Prochazka, a Helwani je upitao Čeha želi li borbu s Rakićem:

– Moram održati obećanje koje sam dao kada sam stigao u UFC. Želim doći do naslov što je brže moguće. To je cilj. A ne bude li UFC potvrdio meč protiv Glovera, tada ću se boriti s Rakićem, ali on mi nije izazov. Više se s njime neću zamarati, neću ni gledati ni slušati. On nije ratnik.

Odgovori

Back to top button